Перша безкоштовна Школа асистентів ветеринарного лікаря відкрилася на базі ветеринарної клініки харківського міського притулку для бездомних тварин✌

НовостиХарьков
Undefined

   Безкоштовний проект спрямований на поліпшення ветеринарних послуг у місті.

  Студенти Зооветеринарної академії можуть отримати додаткові знання і закріпити їх своїм першим практичним досвідом під керівництвом лікарів ветеринарної медицини з великим досвідом у практичній ветеринарії.

  14 слухачів першої школи асистентів на безкоштовних курсах з лекціями і практичними заняттями розбирають все, від етики лікаря до асистування при операціях. Курс можуть пройти не тільки майбутні ветеринари, а й усі бажаючі долучитися до ветеринарній практики. "Мета проекту домогтися конкурентоспроможності в знаннях і навичках майбутніх асистентів лікарів ветеринарної медицини" - Казанцев Р.Г. заступник головного ветеринарного лікаря КП "Центр поводження з тваринами", автор курсу.

  Курси школи асистентів ветеринарного лікаря почалися 14 лютого і триватимуть до літа. Заняття проходять у ветеринарній клініці харківського міського притулку з дотриманням всіх карантинних обмежень. Студенти діляться на групи і допускаються до занять тільки при наявності засобів індивідуального захисту.

  Лектори школи асистентів докладають максимум зусиль, щоб студенти в майбутньому стали висококваліфікованими фахівцями своєї справи і надавали необхідну допомогу для порятунку наших улюблених вихованців❤

 Адрес:

61031 Харьков,

пр-т Гагарина, 358

      

 Часы работы предприятия:

ПН - ВС с 9:00 до 17:30

 

 Ветклиника

ПН - ВС с 9:00 до 17:30